Sales


  • Hebben jullie verkopers een zetje nodig?
  • Kunnen ze niet zelf tot een afspraak komen?
  • Heb je geen of niet genoeg verkopers maar wil je wel nieuwe klanten?

Op al deze vragen kan Exero antwoord geven. Ik begeleid, train en stimuleer jouw medewerkers in sales. Ik kan ook op interim basis een tijdje meewerken om die extra boost te geven aan jullie verkoopteam.

Een goed gevulde pijplijn die continue wordt bewaakt en bewerkt en waaruit nieuwe business ontstaat heeft continue aandacht nodig. Om dit goed te doen, kost een medewerker veel tijd, naast al zijn andere werkzaamheden.

Als tijdelijk accountmanager zorg ik voor het benaderen van de leads en prospects zodat ze niet vergeten worden en de juiste aandacht krijgen op het juiste moment.

Ik ben een betrokken verkoper. Mijn leads zijn jouw potentiële klanten. Ik zorg ervoor dat ze in de watten worden gelegd en klaar zijn voor het contact met jou als hun nieuwe leverancier. Op het juiste moment, met de juiste beslisser die met een ‘zak met geld’ klaar staat om zaken te doen met jou.

Bel mij (06-47 14 22 44) voor een kennismaking en we bespreken hoe ik jullie verkoop een zetje kan geven.


Marketing

Verkoop en marketing gaan hand in hand. Voordat je met jouw propositie de markt op gaat, bespreken we o.a. waarom, hoe en wanneer je dat denkt te doen. Gezamenlijk stellen we het plan op voor een succesvol verkooptraject.

Maar ook tijdens het benaderen van jouw prospects krijg ik veel marktinformatie binnen. Deze vertaal ik naar julie organisatie zodat we jullie marketingstrategie steeds kunnen aanscherpen.